Muzica face parte din viaţa noastră. Ştim cu toţii că ea ne stimulează, ne introduce în diferite stări şi ne oferă anumite emoţii. Vibrăm odată cu sunetele şi acest lucru se simte în fiecare celulă a individului. Ea ne poate modela fiecare particulă a corpului nostru, în funcţie de vibraţie. Asta înseamnă că putem folosi muzica în avantajul nostru, dincolo de distracţie, cluburi, vicii şi dans.

Eu m-am folosit foarte mult de muzică în viaţa de zi cu zi. Sunetele m-au făcut mereu să rezonez cu anumite stări sau trăiri. De cele mai multe ori muzica m-a făcut să mă exteriorez mai bine şi să pot, mult mai uşor, să aduc bunăstare în jurul meu.

Am pregătit pentru tine, un pachet cu 10 melodii, care te vor ajuta să îţi limpezeşti mintea şi să fii mai creativ. Am folosit deseori aceste melodii în traininguri sau sesiuni inspiraţionale când eram în postura de vorbitor. Rezonam rapid cu interiorul meu şi transmiteam foarte clar informaţia pe care o aveam. De asemenea, sala se putea concentra mai bine şi reuşeau a înţelege mai uşor ideile prezentate de mine.

Melodiile nu au versuri, ceea ce le face foarte folositoare în multe ipostaze. 

Pe scurt, aceste melodii te pot ajuta să:

  • înveţi mai bine şi să parcurgi mai uşor  informaţia citită;
  • îţi concentrezi atenţia către munca ta, fără să fii distras uşor de împrejurimi;
  • fii mai creativ şi mai productiv în ceea ce faci;
  • intri într-o stare meditativă pentru a îţi clarifica şi ordona ideile din mintea ta;
  • susţii prezentări în faţa unui public mult mai uşor.

Descarcă melodiile apăsând butonul de mai jos!

*P.S. 1 Nu sunt create de mine, le-am descoperit acum 6 ani la un trainer şi de atunci le folosesc constant. 

*P.S. 2 Spune-mi părerea ta despre ele într-un comentariu.